Li Oferim...

Qualitat

Tots els nostres productes estan seleccionats per l'experiència i el nostre gust d'oferir-l'hi el millor del mercat.

Els millors productes

Els embotits, les carns, els productes elaborats, els pernils, el menú per portar i els càtering estan pensats perquè gaudeixi a la seva taula.

La seva llista de la compra

Et preparem la llista de la compra per a quan necessitis i si tens una estona, ens agrada molt veure't per la tenda i aconsellar-te.

Per què Triar-nos?

100% Productes de Qualitat

Cadascun dels nostres articles estan acuradament seleccionats gràcies a la nostra experiència i anys de treballar pensant en els nostres clients i en l'excel·lència. Tot el que podrà veure en la nostra tenda té una història i una raó de ser.

Et portem la bossa fins a la porta o si és molt a la teva casa

Servei, servei i servei. Tant ens preocupem per oferir-te el millor que ens agrada acostar-te les borses fins a la porta. A més, encara que no fem lliuraments a domicili, et volem, així que si la teva compra és molt gran i no pots portar-la t'ajudem amb ella, quedant al millor moment per a tots.

Experiència i Servei

Els nostres amics i clients ja saben que des que érem una petita tenda de xarcuteria hem evolucionat molt. Hem anat après des de llavors perquè avui i també demà t'oferim els productes de sempre igual que el millor pernil, els millors formatges, excel·lents vins i licors, olis i vinagres, foie o un micuit. Tot el que gaudiràs a la taula amb la teva família i amics.